Het verhaal van Raw Materials

OORSPRONG
Het begon allemaal in 1998: twee broers begonnen met hun bedrijf One World Interiors. Zij hebben allebei jaren over de hele wereld gereisd, waar zij allerlei prachtige unieke producten tegenkwamen. One World Interiors is inmiddels gerebrand naar Raw Materials, maar wij staan nog steeds voor hetzelfde principe. Raw Materials wordt nog steeds gerund door de broers, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een authenthiek interieurdesignbedrijf. Een team met een duidelijke visie: wij ontwerpen onze eigen collecties en wij curreren vintage meubels en accessoires - samen zorgt dit voor een unieke stijl.
 
MODERN RUSTIEK
We omarmen de ruige schoonheid van teruggewonnen hout, metaal en natuurlijke materialen. Dat combineren we met erfgoed en vakmanschap voor een ruim aanbod van interieurproducten met een modern rustieke uitstraling. Onze collecties vallen op in ieder interieur, omdat ze karakteristiek zijn.

DUURZAAM
Raw Materials is milieubewust. Onze designers & inkopers bezoeken de werkplaatsen waar onze meubels en accessoires geproduceerd worden. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat deze op een eerlijke manier geproduceerd worden. Verder zijn we altijd op zoek naar mooie materialen die we kunnen recyclen en upcyclen voor onze collecties. Raw Materials werkt alleen met hout dat een internationale certificering heeft. Dit is bijvoorbeeld FSC hout of het hout komt van een andere duurzame plantage. We streven naar zo min mogelijk afval tijdens de productie en we verpakken onze items in recyclebaar karton en we maken minimaal gebruik van plastic.

Het is ons doel om duurzaam wonen te brengen in ieder interieur.