Stage - Logistiek Medewerker (assistent)

Vacature: Logistiek – Stage logistiek medewerker (assistent)
Fulltime -  32/40 uur

Omschrijving
Raw Materials is ruim twintig jaar geleden ontstaan uit de passie voor het maken van verre reizen. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in de Europese interieurbranche. De collecties van Raw Materials bestaan uit zowel oude unieke items als uit producten van eigen ontwerp die onderscheidend zijn doordat er veelal gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen.

Onze klanten zijn onder te verdelen in: zakelijke klanten (B2B) en consumenten (B2C). Onze zakelijke klanten zijn winkeliers, hotels, restaurants en andere bedrijven en bevinden zich over de hele wereld. Ook ontvangen wij op zeer regelmatige basis klanten en prospects in onze showroom en Cash & Carry in Amsterdam. Hier is het ook mogelijk voor bedrijven om direct in te kopen. Tevens hebben wij een stand op inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. De verkoop aan consumenten gaat via onze eigen en diverse andere webshops.

Het totale werknemersbestand ligt momenteel tussen de 15 en 20 mensen. Klein genoeg om een informele werkcultuur en goede teamspirit in stand te houden. Groot genoeg om voldoende uitdagingen en groei te bieden binnen de functies.

De functie
Deze stage is gericht op het ondersteunen van het Logistieke team, momenteel bestaand uit 4 medewerkers. Samen met je collega’s voer je alle werkzaamheden in het magazijn uit. Als team zorg je voor een correcte handling van alle inkomende en uitgaande goederen.

Taken
  • Het meewerken aan alle logistieke handling van goederen binnen het bedrijf. Waaronder het gereedmaken van orders voor verzending en het uitladen van containers.
  • Met enige regelmaat assisteren bij werkzaamheden buiten het magazijn, zoals leveringen, bevoorrading van TICA en op/afbouw van beurzen.
  • Alle verder voorkomende werkzaamheden binnen de logistieke afdeling.
 
Profiel
  • Bezig met opleiding tot logistiek medewerker (niveau 1 of 2)
  • Zelfstandig en accuraat kunnen werken.
  • Goede fysieke gesteldheid.
  • Werkhouding passend bij functioneren in een klein en dynamisch team.
Wat wij bieden
  • Een leerzame stage van tenminste 6 maanden. Een BBL functie is ook mogelijk, in overleg. 
  • Een uitdagende functie in een gemotiveerd team bij een groeiend interieurmerk
  • Reiskostenvergoeding, stagevergoeding
 
Sollicitaties
Sollicitaties kunnen per mail verstuurd worden naar arjan@rawmaterials.eu
Graag ontvangen wij C.V. en motivatie o.v.v. Sollicitatie stage logistiek.
NB: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.