Vacature Logistiek Medewerker (niveau 2/3)

Omschrijving
Raw Materials is ruim twintig jaar geleden ontstaan uit de passie voor het maken van verre reizen. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in de Europese interieurbranche. De collecties van Raw Materials bestaan uit zowel oude unieke items als uit producten van eigen ontwerp die onderscheidend zijn doordat er veelal gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen.

Onze klanten zijn onder te verdelen in: zakelijke klanten (B2B) en consumenten (B2C). Onze zakelijke klanten zijn winkeliers, hotels, restaurants en andere bedrijven en bevinden zich over de hele wereld. Ook ontvangen wij op zeer regelmatige basis klanten en prospects in onze showroom en Cash & Carry in Amsterdam. Hier is het ook mogelijk voor bedrijven om direct in te kopen. Tevens hebben wij een stand op inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. De verkoop aan consumenten gaat via onze eigen en diverse andere webshops.

Het totale werknemersbestand ligt momenteel tussen de 15 en 20 mensen. Klein genoeg om een informele werkcultuur en goede teamspirit in stand te houden. Groot genoeg om voldoende uitdagingen en groei te bieden binnen de functies.

De functie
Als logistiek medewerker voer je zelfstandig werkzaamheden uit in ons moderne magazijn in het havengebied van Amsterdam. Je zorgt samen met je collega’s en met voldoende hulpmiddelen voor een correcte handling van alle inkomende en uitgaande goederen.
Binnen de functie wordt je opgeleid om te kunnen groeien naar een verantwoordelijke positie, waarin je zendingen leert aanmelden en administratief verwerken. Je zal door de Warehouse manager gevraagd worden om mee te denken over de inrichting van het magazijn, telling van de voorraden en planning van de werkzaamheden. Bij goed functioneren zal je de operationele taken van de Warehouse manager kunnen vervullen als hij afwezig is.
De werktijden zijn standaard van 8.45 tot 17.15 uur. Een paar keer per jaar kan dit afwijken, bijvoorbeeld bij beursactiviteiten.  

Taken
 • Het meewerken aan alle logistieke handling van goederen binnen het bedrijf. Waaronder het gereedmaken van orders voor verzending en het uitladen van containers.
 • Met enige regelmaat assisteren bij werkzaamheden buiten het magazijn, zoals leveringen, bevoorrading van TICA en op/afbouw van beurzen.
 • Na een inwerkperiode, aanmelden van zendingen bij transporteurs, opmaken van verzenddocumenten en administratieve verwerking van zendingen.
 • Samen met de Warehouse manager werken aan verbetering van de logistieke handling en  inrichting van het magazijn.
 • Alle verder voorkomende werkzaamheden binnen de logistieke afdeling.
Profiel
 • Opleiding logistiek niveau 2 of 3, of ervaring op dat niveau in vergelijkbare functie
 • Zelfstandig en accuraat kunnen werken.
 • Goede fysieke gesteldheid.
 • Werkhouding passend bij functioneren in een klein team.
 • Flexibiliteit om een paar keer per jaar buiten de normale werktijden te werken tijdens opbouw en afbreken van beursstands.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • In bezit van rijbewijs B en diploma voor heftruck/reachtruck.
Beloning
Marktconform, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Locatie
Raw Materials, Casablancaweg 12, 1047 HP Amsterdam

Sollicitaties
Sollicitaties kunnen per mail verstuurd worden naar arjan@rawmaterials.eu
Graag ontvangen wij C.V. en motivatie o.v.v. Sollicitatie logistiek.

NB: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.