This website uses cookies to enhance your experience.

Boatwood letter S

Item No. ACBW00995S
Decoratieve letter gemaakt van gerecycled hout afkomstig van oude Indonesische vissersboten. De levendige kleuren van de boten en de verschillende houtsoorten zorgen ervoor dat elke letter & figuur uniek is qua kleur & uiterlijk. De figuren hebben haakjes aan de achterkant voor het ophangen aan de
Price
€ 9,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Decoratieve letter gemaakt van gerecycled hout afkomstig van oude Indonesische vissersboten.
De levendige kleuren van de boten en de verschillende houtsoorten zorgen ervoor dat elke letter & figuur uniek is qua kleur & uiterlijk. De figuren hebben haakjes aan de achterkant voor het ophangen aan de muur of deur. We hebben onze eigen letters (en figuren) ook gezien als logo en promotie bij een breed scala van bedrijven, van cafés en festivals tot kantoren en etalages in winkels.
 
Indonesische vissers vissen nog steeds met kleine en kleurrijke boten, zoals ze dat al eeuwen doen. Wanneer de boten versleten en niet meer te repareren zijn, bouwen de vissers nieuwe boten volgens dezelfde oude tradities. Meer dan 10 jaar geleden zijn we een partnerschap aangegaan om oude boten te kopen en het hout te upcyclen om nieuwe decoratieve items te maken. Hierdoor hoeven de vissers minder geld te sparen of te lenen voor hun nieuwe boot. Tegelijkertijd ondersteunt elk verkocht product lokale ambachtslieden in Indonesië die een inkomen verdienen.
 
Materialen:
Gerecycled hout van verschillende boomsoorten, met originele verf van oude vissersboten.
 
Onderhoud:
Geen speciaal onderhoud vereist.
Specifications
Type Collection
Collection Boatwood
Specification Handcrafted
Material Wood
Width 12.5 cm
Depth 2.5 cm
Height 18 cm
Assembly required No
EAN 8719481017507
    Loading
    Loading