✔Free delivery >€75 in NL | ✔Delivery within 2 working days

Het verhaal van Raw Materials

FOR CONSCIOUS LIVING

Wij ontwerpen en produceren tijdloze interieurcollecties met een natuurlijke eenvoud. Van tafel tot kast, van stoel tot lamp. Onze eigen collecties worden aangevuld met zorgvuldig geselecteerde unieke vintage vondsten uit verre landen die zo een nieuw leven krijgen. Wij geven onze items met ieder hun eigen verhaal door aan nieuwe eigenaren. Wereldwijd. Ons assortiment prikkelt de fantasie en brengt sprankeling in je interieur en in je dagelijks leven.

ONZE OORSPRONG

Ons verhaal start in 1998. Twee broers starten Raw Materials na vele reizen waarop zij unieke meubels en accessoires hebben verzameld. Dat wordt de basis van ons interieurmerk: het vinden of ontwerpen van authentieke en originele collecties die generaties lang mee gaan. Zij behouden hun rustieke en natuurlijke elegantie en worden door de jaren heen alleen maar mooier. Wij omarmen de ruige schoonheid van hout, metaal en andere materialen.

ONS AMBACHT

Wij houden van tradities, kunst en vakmanschap. Onze interieurschatten zijn dan ook blikvangers in ieder interieur. Wij werken al jarenlang nauw samen met lokale ambachtslieden in India en Indonesië die met veel liefde voor het vak onze collecties produceren. Samen met hen ontwerpen wij onze items. Zo houden wij mooie ambachten in ere.

DUURZAAM

Wij gaan voor duurzaamheid in alles wat we doen. Wij werken met respect voor de natuur en voor de makers. Onze collecties worden gemaakt met ge recyclede en natuurlijke materialen, FSC-gecertificeerd hout of hout afkomstig van duurzaam beheerde plantages. Als een van de weinige interieurmerken in Europa voeren wij het FSC-keurmerk. Wij hergebruiken vrijwel al ons afval in het productieproces en verpakken alles in recyclebaar karton.

BEWUST

De wereld van Raw Materials verrast en verwondert. Wij helpen je om je huis tot een fijne plek te maken met verrassende sfeermakers die op een verantwoorde manier zijn gemaakt. Je interieur is een verlengstuk van je persoonlijkheid en laat zien waar je voor staat. Met kleine keuzes maak je een groot verschil. Wij veranderen het perspectief op bewust wonen. Met Raw Materials kies je voor interieurproducten die niet alleen je huis mooier maken, maar ook de wereld om je heen.

Voordat je weggaat!

Wij bewaren graag je winkelwagen en sturen je deze toe per e-mail. Voer hieronder je e-mailadres in: