✔Free delivery >€75 in NL | ✔Delivery within 2 working days

Projecten

Al 25 jaar werken we nauw samen met onze klanten om hun plannen te verwezenlijken. Zij ontwerpen zelf de innovatieve concepten voor bars, restaurants en hotels, en wij voorzien in de meubels, verlichting en accessoires. Zowel de zorgvuldig geselecteerde collectieproducten uit onze eigen productie als de unieke vintage stukken die tot de verbeelding spreken, maken deel uit van ons aanbod.

Wij denken graag met u mee! Als u specifieke plannen heeft, voorzien wij u graag van advies over de items die daarbij passen. Gezamenlijk stellen we een concreet voorstel op om het project te verwezenlijken. Wist u overigens dat wij ook op maat gemaakte artikelen kunnen leveren? Dankzij onze samenwerking met partnerfabrieken in India en Indonesië kunnen wij vrijwel altijd voldoen aan uw specifieke wensen, met leveringen die doorgaans al mogelijk zijn vanaf een minimale bestelhoeveelheid van 5 stuks.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Indien u geïnteresseerd bent in op maat gemaakte items, inkoopprijzen of de minimale afnamehoeveelheid van een bepaald product. U kunt uw accountmanager benaderen of een e-mail sturen naar: sales@rawmaterials.eu. We stellen graag een offerte voor u op en kijken ernaar uit om samen te werken!

Op deze pagina vindt u een selectie van onze projecten. Ontdek de diversiteit van onze expertise en realisaties.


The Villa – La Piscine, Mykonos (Griekenland)


Les Mas de l’ange du Vaccarès, Arles (Frankrijk)


Nomad, Mykonos (Griekenland)


T-Bar, Ayr // Buzzworks (Schotland)


Boheme, Mykonos (Griekenland)


Five Brothers Fat, Amsterdam // One Seven Tree (Nederland)


Villa Tuinfeest, Delft // One Seven Tree (Nederland)


Kiosk, Zurich (Zwitserland)


Voor onze Business to Business klanten maken wij gebruik van een B2B portal. Vul het formulier in via onderstaande knop als u een reseller wil worden van Raw Materials of als u online onze producten wil bestellen voor uw projecten. Op deze portal kunt u tevens de inkoopprijzen bekijken. Ons salesteam behandelt uw verzoek binnen maximaal 48 uur (werkdagen).


Voordat je weggaat!

Wij bewaren graag je winkelwagen en sturen je deze toe per e-mail. Voer hieronder je e-mailadres in: