✔Free delivery >€75 in NL | ✔Delivery within 2 working days

Inspiratie

Vakmanschap, passie en inspiratie komen hier samen om jouw huis tot leven te brengen. Stap binnen in onze wereld van prachtige meubels en woonaccessoires, waar elk stuk een verhaal vertelt dat de zintuigen prikkelt en de verbeelding voedt.

Op deze blog delen we onze tijdloze ontwerpen, maar nemen we je zeker ook mee achter de schermen. Ontdek de tips en tricks die rechtstreeks van onze CEO komen. We delen hier ook de inspirerende verhalen achter onze meubels en woonaccessoires. Van de ambachtslieden die met liefde en toewijding elk stuk creëren tot de fascinerende reizen over de hele wereld om unieke schatten te vinden, we laten je kennismaken met de mensen en verhalen die onze collecties tot leven brengen.

Dus ga er lekker voor zitten, laat je inspireren en ontdek hoe Raw Materials jouw huis kan transformeren tot een weerspiegeling van jouw persoonlijke stijl en verhaal.

‘The story of…’

Elke maand nemen we je mee op een reis door een achtergrondverhaal van een van onze producten. Laat je betoveren door de prachtige verhalen uit India en Indonesië, en ontdek de diepgaande connecties die onze collecties zo uniek maken.

Klaptafels

Ontdek onze collectie van authentieke, vintage klaptafels met unieke geschiedenis uit India, gerestaureerd voor duurzaamheid en praktisch gebruik in moderne ruimtes. Ze zijn zorgvuldig hersteld door vakmensen, behouden hun karakteristieke uiterlijk en zijn ideaal voor ruimtebesparend wonen. Met goed onderhoud zullen deze tafels een sfeervol element in huis blijven.

Houten potten

Onze toegewijde inkopers reizen wereldwijd om prachtige meubels en accessoires te vinden die je huis verrijken, elk stuk vergezeld van een boeiend verhaal. Houten potten uit de Terai-regio van Nepal, ooit dagelijkse benodigdheden voor melk- en boteropslag, worden nu woonaccessoires met een unieke geschiedenis. Daarmee wordt onze eigen collectie versterkt.

Chalk

Het volledige productieproces van de Chalk-collectie draait om twee essentiële elementen die Raw Materials zeer waardeert: het gebruik van natuurlijke materialen en vakmanschap. In deze gedetailleerde beschrijving nemen we je mee door de creatie van deze accessoires, van de milieuvriendelijke materialen tot het vakmanschap achter elk ontwerp. Leer alles over het maken ervan.

‘Tips & Tricks’

In deze rubriek geven we je graag wat ‘tips & tricks’ mee voor jouw eigen bedrijf. Onze CEO heeft jarenlange ervaring in het kopen van bijzondere spullen. De kunst is om goed te zoeken, geduld te hebben en vooral ook te weten waar je moet zoeken. Lees hieronder meer!

Inkopen

In deze rubriek deelt onze CEO ervaringen en tips voor inkopers van bedrijven. Hij benadrukt het belang van grondig zoeken, geduld en budgetbewustzijn bij groothandels. Verder adviseert hij lokale alternatieven, zoals veilingen en marktplaatsen, en waarschuwt voor verborgen kosten en valkuilen. Lees en leer mee!

Tekens van kwaliteit

Het identificeren van kwaliteitsmeubilair is vrij eenvoudig wanneer je weet waar je op moet letten. Begin met het nauwkeurig inspecteren van de constructie van je houten meubels. In de ‘tips & tricks’ van deze maand kun je ontdekken wat je in gedachten moet houden tijdens je beoordeling.

Eettafel onderhoud

Om jouw mooie eettafel zolang mogelijk mee te laten gaan, geven we je graag tips & tricks. Waar moet je op letten als je je tafel schoonmaakt, hoe verwijder je krassen van je tafel en waar kun je je eettafel het beste mee beschermen? Via de knop hieronder vind je meer aanwijzingen over hoe je de levensduur van je tafel kunt verlengen.

Voordat je weggaat!

Wij bewaren graag je winkelwagen en sturen je deze toe per e-mail. Voer hieronder je e-mailadres in: