✔Free delivery >€75 in NL | ✔Delivery within 2 working days

Verzenden & Retourneren

Wij verzenden wereldwijd. We kunnen uw bestelling verzenden naar waar u maar wilt. De verzendkosten voor pakketzendingen worden automatisch berekend bij het uitchecken.

De verzendkosten van grotere / zwaardere producten worden achteraf berekend door middel van een verzendofferte.

We bieden de volgende verzendopties en tarieven:
Binnenlandse bestellingen naar Nederland.

Gratis bezorging
Voor alle bestellingen met een waarde van €75 en hoger bieden wij gratis verzending binnen Nederland. Meubelzendingen worden op de begane grond geleverd. Voor leveringen op de 1e verdieping en daarboven, rekenen wij een extra toeslag (via trappen/lift). Deze toeslag wordt achteraf berekend. Past het meubel niet in de lift/door het trappenhuis? In dit geval wordt het meubel op de begane grond geleverd. U bent zelf verantwoordelijk voor het huren van een verhuislift.

Retouren
Mocht je een artikel willen retourneren, laat het ons dan altijd binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling weten. Dit kan gedaan worden door;

 • Een e-mail sturen naar onze klantenservice op webshop@rawmaterials.eu, met je ordernummer en het item (s) dat je terugstuurt en de reden waarom.
 • Bel ons op +31 (0) 20-421 38 93
 • Hierna heb je 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Het is ook mogelijk om het artikel / de artikel (en) binnen de 14 dagen te retourneren, inclusief retourformulier.

Volg de volgende stappen om een retourzending te doen:
Vul het retourformulier in dat je bij je bestelling hebt ontvangen. Het retourformulier vind je hier.

 • Verpak uw artikel (en) zorgvuldig, zodat het veilig kan worden verzonden. Bij voorkeur in dezelfde verpakking en hetzelfde beschermingsmateriaal als waarin u het heeft ontvangen.
 • Voeg het retourformulier toe en stuur het pakket terug.
 • Ons retouradres:
  Raw Materials
  Casablancaweg 12
  1047 HP Amsterdam
  Nederland

Wij zullen u het bedrag van de geretourneerde artikelen terugstorten zodra wij deze hebben ontvangen. De terugbetaling vindt plaats in de oorspronkelijke betalingsvorm. Dit kan tot 14 dagen duren.

Let op het volgende bij het retourneren van een artikel:
Op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geannuleerd, geruild of geretourneerd.

De kosten voor het retourneren van een artikel zijn voor eigen rekening.

Heeft u uw bestelling ontvangen in een doos, envelop of brievenbuspakket, dan kunt u het product (en) in dezelfde verpakking retourneren als deze nog geschikt is voor verzending. Zorg er anders voor dat u voldoende verpakking en beschermend materiaal gebruikt om het artikel / de artikelen veilig terug te sturen.

Als u uw bestelling op een andere manier heeft ontvangen (bijvoorbeeld een pallet), neem dan contact met ons op. In overleg met u regelen wij het retourtransport. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de zending en het afhaaladres. Dit bespreken we uiteraard met u.

Beschadigde of defecte producten Neem bij beschadigde of defecte producten onmiddellijk contact met ons op. We zullen ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Bij een retourzending zijn de kosten hiervan voor onze rekening.

Voordat je weggaat!

Wij bewaren graag je winkelwagen en sturen je deze toe per e-mail. Voer hieronder je e-mailadres in: